måndag 17 september 2012

En hel miniatyrsamling

Att man på en loppis i Stockholm kan komma över en hel liten samling av keramikminiatyrer trodde jag inte var möjligt.Men i Lördags hände det mig.Merparten av miniatyrerna är av John Andersson den okrönte mästaren inom området.Viss identifiering kvarstår av några miniatyrer.Här en bild av några av godbitarna.Jag kommer behålla några av dessa till min samling.Men de flesta kommer säljas vidare via Tradera.Ser du något du är intresserad av så hör av dig.

5 kommentarer:

 1. Hejsan! Vilka av dessa kommer du att sälja vidare? Jag har själv inga miniatyrer, men funderat på att börja samla på sådan, då de inte tar så stor plats.
  Allt annat jag samlar på tar ju en hel del plats och svårt att kunna placera allt.
  Är mest små minitayr vaser som jag isåfall är intresserad av.

  SvaraRadera
  Svar
  1. För att få en uppfattning är den högsta 7 cm av dessa.Det är bättre du pekar ut den/dom du är intresserad av.Jag skickar isåfall fler bilder.

   Radera
 2. de jag ev. skulle kunna vara intresserad av är de 3 längst bak på bilden, samt de 5 stycken framför dem och till höger. Alltså småvaser med smal hals på.
  Vill du och orkar får du gärna ta lite bilder på några av de vaserna du ska sälja och vad du hade tänkt för pris.
  Så får vi se om vi kan komma fram till något. Bara intresserad av de som är 100% felfritt skick.

  SvaraRadera
 3. Vi har en lite raring från Höganäs och den vill gärna ha en kompis. Så du kan väl lägga en kommentar på min blogg när du lägger de på bloggen om det blir några kvar när Jesper är klar :)

  SvaraRadera